Оберіть зручний
спосіб зв'язку
+38 (056) 722-10-00
м. Дніпро, Запорізьке шосе, 51

ОНОВЛЕНИЙ LEXUS UX

Lexus представляє оновлений UX 250h із гібридним двигуном. Модель отримала оновлений дизайн, покращену мультимедійну систему і можливості підключення. Окрім того, бренд анонсує появу нової спортивної комплектації — F SPORT Design.

ОФОРМИТИ ПОПЕРЕДНЄ ЗАМОВЛЕННЯ

ДИНАМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Керуючись філософією «Характер керування Lexus» (Lexus Driving Signature), розробники вдосконалили основні елементи UX для досягнення ще більшого комфорту і динамічності водіння. Жорсткість кузова покращена завдяки використанню додаткових точок зварювання. Позашляхові властивості UX 250h посилено завдяки повноприводній версії з електронною системою повного привода E-Four.

 

КОЛЬОРИ

Новий колір Sonic Platinum надає ще більшого блиску і глибшого контрасту кузову автомобіля. Для оновленої моделі доступна опція двоколірного фарбування. Можна обрати один із 6 кольорів у комбінації із контрастним чорним дахом для комплектацій F SPORT та F SPORT Design. Для оздоблення салону всіх комплектацій, окрім F SPORT, доступний новий колір — горіховий. Оздоблення з перфорованої шкіри доповнене ефектом плісирування «кагоме», на створення якого дизайнерів надихнуло традиційне японське мистецтво плетіння кошиків. Оздоблення зі штучної шкіри доповнене новим візерунком вишивки «сашико».

 

ПОТУЖНІСТЬ 4-ГО ПОКОЛІННЯ

UX 250h демонструє відмінну паливну економічність та безшумність завдяки самозарядній гібридній трансмісії Lexus четвертого покоління. 

ПЕРЕДОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

Мультимедійна система оснащена функцією розпізнавання голосу і помічником «Hey Lexus» («Хей, Lexus»). Завдяки цій опції просто здійснювати телефонні дзвінки, керувати аудіо і клімат-контролем. До стандартної комплектації також входить інтеграція зі смартфоном через Apple CarPlay (бездротове з’єднання) або Android Auto (дротове з’єднання). При розробці оновленого Lexus UX також враховані принципи японської філософії гостинності Омотенаші. 

ІНТУЇТИВНИЙ КОРИСТУВАЦЬКИЙ ІНТЕРФЕЙС

В оновленому UX встановлено нову мультимедійну систему Lexus MM21, яка вирізняється швидшим відгуком, розширеною функціональністю та більш інтуїтивним керуванням. Сенсорний екран більшого розміру тепер має діагональ 12,3 або 8 дюймів. На центральній консолі тепер розташовані елементи керування підігрівом сидінь. У підсвічуваний лоток під панеллю керування клімат-контролем легко поміститься великий смартфон. 

Зручність і простота користування приладами були покращені завдяки оптимізації розташування перемикачів. До того ж значно збільшена обчислювальна потужність пришвидшила час реакції на команди. 

 

ВДОСКОНАЛЕНА БЕЗПЕКА

Впровадження пакета систем безпеки Lexus Safety System+ версії 2.5 робить оновлений UX безпечнішим, ніж будь-коли. Ця найкраща в своєму класі система попереджає вас про небезпеку та за потреби вживає заходів для уникнення зіткнень. Адаптивний круїз-контроль отримав функцію зниження швидкості у віражах, яка автоматично регулює швидкість автомобіля відповідно до радіуса повороту дороги.

 

НОВА КОМПЛЕКТАЦІЯ F SPORT DESIGN

Комплектація F SPORT Design вирізняється решіткою радіатора Lexus із сітчастим L-мотивом, виконаним у чорному кольорі, з вугільно-чорною окантовкою нижньої частини, що підкреслює спортивний характер автомобіля. Той самий мотив присутній у збільшених лицьових панелях із протитуманними фарами та ліхтарями підсвічування поворотів у передньому бампері. Нова комплектація також має сидіння, оздоблені штучною шкірою, підігрів передніх сидінь, двозонний клімат-контроль, камеру заднього огляду, датчик дощу, хромовані рейлінги на даху та чорні молдинги колісних арок.

 

КОМПЛЕКТАЦІЯ F SPORT

Оновлений UX у комплектації F SPORT тепер має адаптивну систему регулювання жорсткості підвіски (AVS), а також передній і задній демпфери вібрацій кузова. Це сприяє ліпшій керованості, швидшій реакції шасі та плавнішому руху на всіх дорожніх покриттях. Система AVS забезпечує плавний перехід до високої сили амортизації за певних умов. 

 

Крім того, кермове управління покращене завдяки новому жорсткому з’єднанню між верхньою частиною рульового механізму та елементом підвіски. Жорсткість амортизаторів також було змінено для оптимальної роботи систем.

Тест драйв

Залиште на свої дані і ми незабаром зв'яжемося з Вами. Або телефонуйте нам за телефонами:: +38 (056) 722-10-00


Консультація

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за номером: +38 (056) 722-10-00


Щоб отримати персональний
розрахунок лізингового платежу,
вкажіть Ваші контакти для зв'язку


Записатися на сервіс

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за номером: +38 (056) 722-10-00


Дякуємо, ваша заявка на тест-драйв прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Дякуємо, ваша заявка прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Дякуємо, ваша заявка прийнята
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Тест-драйв

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за телефонами:
+38 (056) 722-10-00


Дякуємо, ваша заявка на сервіс прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Спасибо, ваша заявка принята, наши специалисты свяжутся с Вами в течение 15 минут, если обращение в рабочие часы
Слідкуйте за новими та пропозиціями